Своєчасна діагностика та ефективне лікування

– Щоб лікування було якомога ефективнішим, перш за все, як стверджують фахівці, необхідно своєчасно та безпомилково встановити пацієнту діагноз. Тому наше головне завдання – не лише забезпечити лікарню сучасною медичною апаратурою, а й сприяти підвищенню кваліфікаційного рівня медпрацівників, – зазначив голова районної ради Василь Степенко. – Плануємо також придбати спеціальний автомобіль, оснащений необхідним обладнанням для діагностування пацієнтів у віддалених селах.

Представників районної громади, які зробили найбільш вагомий внесок у відкриття діагностичного комплексу, було відзначено Почесними грамотами головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

– Проведено велику роботу для розвитку медичної галузі Полтавського району, однак попереду – ще багато питань, які потребують вирішення. Я певен, що спільними зусиллями нам вдасться реалізувати задумане. І відкриття нового діагностичного комплексу – яскравий тому приклад, – наголосив голова районної державної адміністрації Володимир Павленко.

Також у ході урочистостей представники влади, медпрацівники, журналісти мали змогу оглянути приміщення районної лікарні, в якому цьогоріч було проведено комплекс ремонтних робіт. Кошти, а це більше одного мільйона гривень, залучили з районного та обласного бюджетів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.