Оперативні новини, корисні поради

– на пенсії, до цього понад 30 років пропрацювала зв’язківцем у поштовому відділенні. Віра Мусіївна є постійною читачкою нашої газети впродовж тривалого періоду.

– Читаю все – від першої і до останньої сторінки. Особливо цікавими є п’ятничні номери, оскільки виходять із додатками. Кожен із них по-своєму цікавий. Найбільше мені подобаються “Порадниця”, де можна дізнатися багато корисної інформації для господинь, “Сійся, родися!..”, “Доброго вам здоров’я”. Деякі з опублікованих порад я застосовувала на практиці, результат не розчарував, – зазначила Віра Захарченко.

Протягом 15 років передплачує “Зорю Полтавщини” й інша глобинчанка – Лідія Селезень. Вона також передплатила улюблене видання на наступні півроку. Жінка говорить, що кожного разу з нетерпінням чекає свіжого номера газети, яка завжди повідомить найсвіжіші новини, допоможе порадою. Найбільше їй подобається читати додатки, адже в них можна знайти відповіді на запитання, які цікавлять, – із садівництва та городництва, медицини. Цікавими для Лідії Федорівни є й публікації про життєві історії людей, яким завжди щиро співпереживає.

Кожен, хто передплатив того дня “Зорю Полтавщини”, отримав від редакції нашої газети подарунки – календарі, миючі засоби, фірмові футболки, чашки, гумористичний збірник “Сорочинський ярмарок”, інші сувеніри. Та на цьому сюрпризи не завершилися, адже на початку наступного року серед передплатників проводитиметься розіграш заохочувальних призів, а їх цього разу буде рекордна кількість.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.