Успішний старт із “Квадратом У”

Щоправда, повертаються у рідні міста і села швидкоспечені “зірки” зі столичних проектів переважно з розчаруванням та усвідомленням того, як прислужилися для підняття “чужого” рейтингу…

Зовсім інші події відбуваються зараз у житті молодої співачки Ольги Александрової. Лише кілька місяців тому дівчина з села Супрунівка, що поблизу Полтави, стала абсолютною переможницею VI телевізійного конкурсу телепроекту “Квадрат Успіху”, який під девізом “Люби своє, українське!” кілька років поспіль проводить ОДТРК “Лтава”, а наприкінці серпня вже відбулася й презентація її дебютного відеокліпу, що є подарунком для володарки Гран-прі від телерадіокомпанії. Тож творці самого “Квадрату У” в певному сенсі стали хрещеними батьками молодої виконавиці в музичній царині. Для Ольги Александрової телепроект – це ще й шанс зрозуміти, що шлях до справжнього визнання має складатися зі сходинок, кожну наступну з яких потрібно долати самовідданою працею.

В основі кліпу – лірична пісня

“Серце” про втрачене кохання, з якою Ольга Александрова яскраво продемонструвала свої вокальні та артистичні дані під час конкурсу телепроекту, власне завоювала прихильність і професійного журі, й численних шанувальників “Квадрату У”. Над створенням відеокліпу працював режисерський дует – Максим Старіков та Юлія Стемковська. Тож всі візуальні образи, завдяки яким на екрані передано внутрішній стан героїні пісні, – витвір їхньої фантазії й асоціативного мислення. Кадри, з яких складається кліп, помітно контрастують, зокрема за кольоровою гамою, тим самим ще сильніше заманюючи глядача у полон змішаних почуттів радості й розпачу.

– Звісно, ми старалися, щоб і сама красуня Ольга мала якомога ефектніший вигляд у кліпі, – розповів Максим Старіков, – і все довкола неї говорило про сум’яття, яке переживає людина, втративши кохання, але не снагу до нового натхнення, до нової мрії…

Юлія Стемковська відзначила надзвичайне порозуміння з Ольгою Александровою під час знімального процесу, її артистичні здібності – дівчині не потрібен був час для налаштовування на той чи інший настрій, секунда – і все в ній говорило про радість чи, навпаки, про біль.

Презентація кліпу відбулася у Полтаві в клубі “Подіум”, і реакція перших глядачів, які не шкодували гучних аплодисментів, укотре засвідчила як високий професійний рівень творців “Квадрату У”, так і добрий початок вокальної кар’єри для Ольги Александрової.

Результатом роботи задоволена й керівник проекту “Квадрат Успіху”, заступник генерального директора ОДТРК “Лтава” Наталія Іванченко.

– Відеокліп, який ми відзняли для переможниці VI телевізійного конкурсу, достойний ротації не тільки на “Лтаві”, а й на всіх музичних каналах країни, – зазначила вона.

Самій Ользі Александровій Наталія Іванченко побажала, сягнувши найбільших творчих вершин, залишатися передусім українською співачкою, ніколи не забувати про своє коріння, про все, що шановане нашим народом.

Відеокліп “Серце”, його чорно-білу російськомовну версію, а також фільм про сам процес зйомок можна переглянути в Інтернеті. Й приємно, що лише за кілька днів цією можливістю скористалися більше тисячі прихильників української пісні. Тож сходження нової “зірки” почалося…

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.