Паростки успіхів і досягнень

А там не забаряться й паростки успіхів і досягнень.

Прикметно, що розширювати свій кругозір цьогорічним "першачкам" доведеться з неабияким розмахом, адже у розкладі уроків у них додався ще один предмет – іноземна мова.

Безсумнівно, що хвилюються перед Днем знань не тільки діти й батьки. На професійному рахунку вчительки початкових класів Полтавської ЗОШ № 23 Таїсії Петрівни Бочарової – уже більше десяти випусків учнів молодшої школи, понад тридцять років досвіду перетворення маленьких пустунів на старанних і допитливих школярів, тож тамувати  хвилювання перед початком нового навчального року вона й не намагається. Знає, що по-іншому не буває. 

– Цього року в мене тридцять п'ять першокласників, – розповіла Таїсія Бочарова. –  Хвилююсь, але давно переконалась, що з ними з'являються нові сили, наснага, ніби починається чергова молодість.

Та, напевно, інакше й не може бути, адже вчителю випала в цьому світі доля не тільки прищеплювати любов до наук, а й сіяти в дитячих серцях чуйність, доброту, милосердя…

a Полтавці-першокласники Оля Вінтоняк (ЗОШ № 26), Михайлик Бєліков (ЗОШ № 27), Даринка Шульга (гімназія № 28).

Дорогі полтавчани! Шановні працівники освіти, учні, студенти, батьки!

Щиро вітаємо вас із Днем знань, початком навчального року, всенародним святом мудрості, доброти і світла!

Першого вересневого дня вулиці сіл, селищ та міст Полтавщини традиційно наповнюються гомінливою юрбою, в якій усі, від несміливих першокласників, до поважних старшокласників та щасливих першокурсників розпочинають свою власну подорож до Країни Знань.

Бажаємо школярам та студентам, щоб ця мандрівка була успішною, результативною і корисною, а досягнення і здобутки стали підґрунтям для здійснення найзаповітніших мрій. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів та будьте активними у громадському житті! Впевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть урожаєм мудрості та натхнення.

Учителям та викладачам бажаємо міцного здоров'я, добробуту, щастя, наполегливості, терпіння та нових творчих успіхів!

Найщиріші вітання і вам, шановні батьки, дідусі, бабусі учнів та студентів. Збувається мрія ваших родин – діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи знання, вміння, навички у справу розбудови рідної Полтавщини та України!

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.