“Прапор України, рідний, заповітний…”

Біля пам'ятника Кобзарю відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України за участю керівників області та міста.
– Державний Прапор України є уособленням багаторічних прагнень українців до незалежності, – наголосив Олександр Удовіченко. – Ми живемо в непростий час і намагаємося робити все для того, щоб розвивалася економіка держави. Президент України Віктор Янукович започаткував модернізацію країни. Зрозуміло, що це – складний процес, але, згуртувавшись, ми зможемо подолати цей шлях і вийти на дорогу цивілізованого життя.
– Проводячи цей захід, ми ще раз демонструємо єдність великої європейської Української держави, – підкреслив Іван Момот.
Олександр Мамай закликав усіх до консолідації задля утвердження незалежності держави.
Уже традиційно для цих святкових днів відбулася й церемонія вручення юнакам та дівчатам, яким виповнилося 16 років, паспортів громадян України. 19 школярів-одинадцятикласників із Полтави та Лубен отримали головний документ громадянина держави. Паспорти їм вручили очільники області та обласного центру в Полтавському краєзнавчому музеї. Вітаючи молодь зі знаковою подією, вони побажали юнакам та дівчатам успішного навчання, вдалого вибору професії та щоб роки лише зміцнювали їхнє почуття гордості за громадянство України.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.