Відпочинок для пенсіонерів

Всього ж цього сезону буде організовано чотири тури для пенсіонерів. Як повідомив Володимир Коваленко, задля цього передбачено 500 безкоштовних путівок, що на 60 більше, ніж минулого року.

За словами директора СОК «Супутник» Геннадія Панова, упродовж туру пенсіонери будуть забезпечені чотириразовим вітамінізованим харчуванням, вони матимуть змогу відпочивати на березі річки Псел, ловити рибу, спілкуватися, співати пісень, щовечора відвідувати танцмайданчик. Для бажаючих зранку передбачена фізична зарядка. Вочевидь, піклування про людей поважного віку залишає у їхніх серцях тільки добрі спогади та щиру вдячність. Тому й бажаючих поїхати до табору завжди багато.

Авангард прогресу

При підтримці відділу в справах сім’ї та молоді облдержадміністрації увосьме відбувся Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь – авангард прогресу», присвячений 21-й річниці Незалежності України. Його організаторами виступають управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради, Молодіжний парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій. Щоліта місцем проведення заходу є база дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний» у селі Потоки Кременчуцького району. В роботі форуму взяли участь 120 дівчат і хлопців – представників учнівського, студентського самоврядування, лідери громадських організацій Кременчука, Полтавської та інших областей України.

Упродовж трьох днів молодь мала змогу плідно працювати в комітетах, брати участь у ділових іграх. Цікавими були майстер-класи з питань участі молоді у житті суспільства, а також спортивні змагання та розважальні заходи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.