Пріоритет – розвиток тваринництва

За І півріччя лабораторіями області проведено більше 745 тисяч бактеріологічних та мікробіологічних досліджень сировини, готових харчових продуктів, кормів і комбікормів. За результатами лабораторних досліджень вилучено з обігу понад 88 тонн недоброякісної продукції, видано понад 4 тисячі письмових попереджень. За недотримання вимог санітарного законодавства притягнуто до відповідальності понад 3000 осіб, накладено стягнень на суму 226 тисяч гривень.

На необхідності дотримання вимог ветеринарного законодавства наголосив, підбиваючи підсумки роботи колегії, заступник голови облдержадміністрації Володимир Замикула. Він також звернув увагу учасників колегії на необхідність поліпшення роботи з селекції, запровадження системи кормовиробництва та дотримання відповідних технологічних умов при заготівлі кормів для худоби. Головними завданнями, підкреслив Володимир Замикула, є збереження і нарощення поголів’я худоби та підвищення продуктивності тваринництва.

За значний внесок у розвиток галузі та з нагоди професійного свята кращим фахівцям ветеринарної служби області було вручено почесні відзнаки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.