“Гребінко, завжди ти в житті нам світи!”

Напередодні свята була проведена велика робота з благоустрою. А на День міста та День урожаю в Гребінці діяв парк різноманітних атракціонів, проводилися спортивні змагання за участю делегацій із сусідніх районів, експонувалися мистецькі виставки. У наметах сільських рад та сільгосптоваровиробників Гребінчиного краю жителів та гостей міста частували запашним короваєм, варениками, іншою смакотою, а фольклорні колективи сільських будинків культури та народний хор “Берегиня” районного Будинку культури віночками українських народних пісень створювали усім гарний настрій.

На урочистості до Гребінки прибули шановані гості – депутати обласної ради голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко та начальник Державної фінансової інспекції в Полтавській області Михайло Кривошей. Разом із головою райдержадміністрації Анатолієм Вихором, головою районної ради Валерієм Зінченком, міським головою Федором Мілевським вони пройшли вулицями та парком, поспілкувалися з жителями та гостями міста, побували у спорткомплексі.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко від полтавської громади привітав гребінківців із подвійним святом, побажав благополуччя, родинного щастя, висловив щиру подяку хліборобам Гребінчиного краю за достойний вклад у полтавський мільйон тонн ранніх зернових на жнивах 2012 року. У виступах Михайла Кривошея, Анатолія Вихора, Валерія Зінченка звучала щира вдячність трудівникам міста й району за працю, здобутки, прагнення зробити рідну землю красивою і квітучою.

На святі у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича інваліду Великої Вітчизняної війни Василю Клименку голова ОДА Олександр Удовіченко вручив ключі від автомобіля. Документи про присвоєння почесного звання “Мати-героїня” та відповідні відзнаки вручено Вірі Литвиненко із села Тарасівка, Ользі Гузик із села Стукалівка, Любові Масовець із села Овсюки, Ганні Зубаревій та Катерині Воробей із Гребінки. Почесні грамоти обласної та місцевої влади з нагоди Дня міста та Дня урожаю отримали кращі керівники, підприємці, хлібороби.

Для учасників свята співали народні артисти України Світлана та Віталій Білоножки і Любов та Віктор Анісімови, яких запросив до Гребінки Михайло Кривошей. Закінчилися урочистості грандіозним феєрверком.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.