Крюківські вагонобудівники – сумлінні платники податків

Як повідомляє відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС у Полтавській області, це підприємство з початку року сплатило до бюджетів різних рівнів більш як 329 млн грн податків і зборів, що є найкращим показником високої сумлінності.

– Своїй успішній діяльності та, як наслідок, своєчасній і повній сплаті податків вагонобудівники завдячують, насамперед, вдалому поєднанню досягнень минулого із можливостями та потенціалом сьогодення, – зазначив голова наглядової ради, президент ПАТ «КВБЗ» Володимир Приходько. Він також наголосив, що потенціал виробництва заводу, тісна й багаторічна співпраця з науково-дослідницькими інститутами України та країн СНД дозволяють виготовляти й пропонувати споживачам високоефективну та просту в експлуатації продукцію.

Між керівництвом ПАТ “КВБЗ” та податкової служби області було досягнуто домовленості про подальшу плідну співпрацю.

– Крюківські вагонобудівники своєчасно і повною мірою сплачують податки, – зазначив Володимир Задорожний. – Підтверджує це і той факт, що підприємство є одним із тих платників податків регіону, які користуються сервісом автоматичного відшкодування ПДВ. Зокрема упродовж 2012 року Крюківському вагонобудівному заводу було відшкодовано 400,8 мільйона гривень податку на додану вартість.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.