Кращі в професії – лубенські енергетики

Цьогорічний професійний турнір учетверте поспіль проходив на добре обладнаному навчально-тренувальному полігоні Лубенської філії ПАТ “Полтаваобленерго”, відкритому в 2009 році. За технічним оснащенням цей полігон – один із кращих у країні, що дозволяє проводити змагання і навчання на високому рівні, запевняє інженер із охорони праці Лубенської філії Роман Луценко.

– 28 команд-учасниць з усіх районів області поділили на дві групи. На кожному етапі відбірного туру виконувались 14 різнопланових завдань – від перевірки зовнішнього вигляду працівників до знань інструкцій щодо правильного виконання робіт за лімітом часу. Оцінювали виступи суддівські бригади, сформовані з керівного складу підприємства та представників філій. У фінал вийшли по дві кращі команди з групи, – розповів він.

У вирішальному турі змагалися представники Лубенської, Миргородської філій, Полтавських міських і районних мереж. Перемогла команда господарів – Лубенської філії – у складі електромонтерів Леоніда Дивинського, Євгена Сацького, Олександра Малиша, водія Олександра Горбоконя, майстра Сергія Желавського. Друге й третє місця зайняли відповідно команди полтавських районних і міських електромереж. Кращим за професією були вручені дипломи і премії, а перехідний кубок ПАТ “Полтаваобленерго” отримав начальник Лубенської філії, заслужений енергетик України та країн СНД, голова ради підприємств, організацій та установ міста Іван Слинько.

– Ми горді тим, що наші працівники довели: за рівнем професійних знань і навичок, дотримання технології робіт вони найкращі в області, – розповів Іван Слинько. – З початку 2012 року Лубенська філія займає найвищі сходинки рейтингових показників основних видів діяльності між філіями Полтавщини.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.