Меморандум про екологічне співробітництво

 Документ підписали голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот та президент ТОВ “Технопарк Комплекс Т” Богдан Худик.

Проект реалізовуватимуть впродовж двох років на території Козельщинського, Глобинського, Семенівського, Чутівського, Кременчуцького районів та міста Комсомольська. Планують створити чотири комплекси з переробки твердих побутових відходів.

– Інвестор вимагає гарантій на поставку необхідних для переробки вторинних ресурсів. Тому ми підписуємо договори співпраці з селищними та районними радами і беремо на себе усю роботу зі збирання та сортування відходів, – каже президент ТОВ “Технопарк Комплекс Т” Богдан Худик. – Заводи перероблятимуть тверді побутові відходи на органічне паливо, будівельні матеріали, вироби з металу.

Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко запевнив, що влада всіляко сприятиме цьому проекту, покликаному зробити суттєвий внесок у поліпшення екологічного середовища.

– У даній справі є кілька позитивних моментів, – наголосив у інтерв’ю представникам ЗМІ перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Животенко. – По-перше, дуже вагомі суми інвестицій; по-друге, нові робочі місця. І найголовніше – ми звільнятимемо території від сміттєзвалищ.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.