Ліс дитячими очима

Участь у конкурсі на кращий малюнок взяли учні 1–4-х класів, у написанні кращого твору – 5–8-х класів. На

І етапі було розглянуто понад 970 робіт. Кращі 16 подано до обласного управління лісового та мисливського господарства для участі у другому етапі конкурсу.

Перемогу в номінації на кращий малюнок здобули: I місце – Ярослав Лазоренко, учень 4-В класу Полтавської гімназії №3; II місце – Андрій Аршинник, учень 4-го класу Великосорочинської ЗОШ I–III ступенів Миргородського району; III місце – Анастасія Дрюк, учениця 4-го класу Бобрівської ЗОШ I–II ступенів Зіньківського району .

В номінації на кращий твір переможцями стали: I місце – Данило Бурлак, учень 5-го класу Лубенської спеціалізованої школи I–III ступенів №6 Лубенського району; II місце – Альона Коновалова, учениця 8-го класу Недогарківської ЗОШ I–III ступенів Кременчуцького району; III місце – Ольга Воробець, учениця 7-го класу Балясненської ЗОШ I–III ступенів Диканського району.

Церемонія нагородження відбулася у ДП “Диканське ДЛМГ”. Велосипеди, цифрові фотоапарати та набори для кемпінгу переможцям вручали завідувач сектора лісовідновлення обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Гриневич та директор ДП “Диканське ДЛМГ” Вадим Нетудихата. Приєднався до них і директор обласного центру екологічного виховання учнівської молоді Віталій Бедніна, який вручив путівки до дитячого табору “Еколог”. Школярі також побували на екскурсії в Національному музеї-заповіднику українського гончарства в Опішному.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.