Кубок від «Данон»

Відразу 21 футбольна команда, а це 140 учасників із різних міст України, виборювала право представляти нашу державу на міжнародному турнірі Danoners World Cup (DWC), який відбудеться влітку поточного року в Японії. Путівки до Токіо вибороли три команди-переможниці з-поміж чоловічих, жіночих і змішаних. Цікавою та напруженою була боротьба, що тривала майже упродовж семи годин на стадіоні ФК “Кремінь”. Змагання проводили за визначеними правилами: на півполя, з таймами по 15 хвилин.

Завдяки організаторам, які добре подбали про учасників та гостей змагань, турнір перетворився на справжнє футбольне свято. Крім спортивних поєдинків, для дітей, які прийшли з батьками на стадіон, були підготовлені цікава програма та розваги на казковому батутному комплексі.

Вітаючи присутніх, Даріо Маркетті, генеральний директор “Данон” в Україні, зазначив: “Футбол як вид спорту вибраний компанією “Данон” не випадково. Він повністю відповідає цінностям компанії, серед яких – об’єднання, справедливе суперництво, взаємоповага, культурний обмін і, зрозуміло, здоров’я дітей та всієї нації”.

Варто зауважити, що футбольні турніри від “Данон” проводяться у Франції з 2000 року. Зокрема змагання “Кубка націй “Данон” визнані міжнародною футбольною асоціацією УЄФА й об’єднують аматорських футболістів із усього світу. Головними цінностями цього турніру є об’єднання, задоволення від гри, дотримання правил (чесна гра), взаємоповага і культурний обмін. Україна участь у ньому бере вдесяте. Найбільш вдалим був 2000 рік, коли українці завоювали “бронзу”. Тоді на кубковий турнір їздила команда “Атлант” із Кременчука. Її капітан Ігор Гордя пізніше грав за молодіжну збірну України.

У фіналі Всеукраїнського турніру “Кубок “Данон” з футболу” серед учасників були й чотири команди з Кременчука, одна з яких (змішана) увійшла до числа переможців. Першість серед чоловіків здобула команда з Херсона, а серед жінок – із Києва. Саме вони й поїдуть до Токіо.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.