Чемпіонський марафон “Зарі-Ворскли”

Господарі відразу почали домінувати на полі й швидко зуміли забити м’яч (відзначився досвідчений Іван Шарій). Згодом Сергій Хрипко й Едуард Богомаз довели рахунок до розгромного – 3:0. Але гості теж виявилися міцними горішками і невдовзі змусили понервувати вболівальників полтавської команди, скоротивши відставання до одного м’яча – 3:2. Та сплав досвіду і молодості “Зарі-Ворскли” (за неї грають як ветерани, так і молодь) знову виявився міцним. У нападі домінували Андрій Зіпунніков та Ігор Кислов, надійно зіграли захисник Сергій Ковальов і воротар Олег Моргун. А граючий президент клубу Ігор Чубар, двічі “розписавшись” у воротах “Вікторії”, поставив остаточну крапку в цій грі – 5:2.

Отож чемпіоном першості вже вкотре стає “Заря-Ворскла”. На другій сходинці – “Автотранс” із Великої Рублівки Котелевського району, на третій – “Вікторія” із Первозванівки Чутівського району. Четвертими були футболісти “Динамо”, п’ятими – “Таксі 1506” (обидві команди – з обласного центру).

Граючий головний тренер “Зарі-Ворскли” Юрій Мармач розповів, що останнім часом рівень турніру помітно зріс. Про це свідчить і той факт, що в боротьбу за призові місця активно включилися команди із районів області, футболісти яких на іграх першості демонструють високу майстерність.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.