Довіра людей зобов’язує

Едуард Федосов наголосив, що в регіоні спостерігається позитивна тенденція щодо зниження рівня загальнокримінальної злочинності, а кількість тяжких та особливо тяжких злочинів зменшилась на 9,2%. Він проаналізував роботу правоохоронців за звітний період, висловив ряд критичних зауважень, спрямованих на підвищення якості діяльності органів внутрішніх справ.

Серед пріоритетних напрямків роботи міліції Полтавщини визнано посилення боротьби з наркозлочинами, корупцією, хабарництвом, розкраданням державних коштів та злочинами, пов’язаними із земельними шахрайствами.

Голова ОДА Олександр Удовіченко підкреслив: “Задля покращення життєвого рівня населення усім гілкам влади потрібно спільно скоординовувати дії. Треба частіше спілкуватися з людьми, перейматися їхніми проблемами і позитивно їх вирішувати. При цьому орієнтуватися потрібно лише на Закон”. Олександр Удовіченко запевнив, що програми профілактики правопорушень, забезпечення безпеки дорожнього руху будуть систематично фінансуватися з місцевих бюджетів. Прокурор Полтавської області Андрій Миронов зазначив, що між правоохоронними органами і владою повинна бути ділова співпраця.

Підбиваючи підсумки роботи колегії, Едуард Федосов наголосив, що у повсякденній роботі працівник міліції має неухильно дотримуватися Конституції, а головним критерієм оцінки діяльності міліції є довіра людей.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.