У пошти – жіноче обличчя

– Жінок у нашому колективі – переважна більшість. Через те ми й жартуємо, що у пошти – жіноче обличчя, – зазначила заступник начальника Поштамту – ЦПЗ №1 Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Світлана Пушкар. – Загалом наш підрозділ – найбільший у структурі Полтавської дирекції. Територія його обслуговування – місто Полтава й сім районів області. До найвіддаленішого відділення поштового зв’язку, що знаходиться в Кобеляцькому районі, – близько 180 км.
Найбільше серед співробітників Поштамту – ЦПЗ №1 листонош – понад 700. Переважна більшість – жінки. Вони проходять, у кращому випадку долають на велосипеді, десятки кілометрів, щоб доставити у віддалені села листи, вітальні листівки, свіжу пресу.
У колективі полтавських поштовиків є добрі традиції, які передаються від покоління до покоління, тим більше, що тут працює кілька поштарських династій. Так, напередодні професійного свята, Дня зв’язку, вшановують співробітників, які пропрацювали в галузі більше 20 років, організовують святкові вечори. Найактивніші поштовики беруть участь у конкурсі “Пані пошта”, представляють Полтавщину на загальноукраїнському рівні, неодноразово здобували перемоги. А зі святами поштовики вітають одне одного, звичайно ж, листівками. Не виняток – і Міжнародний жіночий день.
Ми також вітаємо поштарок, усіх співробітниць Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” зі святом весни, зичимо їм здоров’я, достатку, тепла в оселях і душах.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.