Безперервний діалог: читач – газета

У трудовій книжці полтавки Віри Василівни Роман, матері п’ятьох дітей, лише один запис про місце роботи. Півстоліття жінка пропрацювала на заводі “Електромотор”. Тож доволі символічно, що приз, який вона виграла, електронасос, – продукція ПАТ “Електромотор”. “Зорю Полтавщини” Віра Василівна передплачує вже не один десяток літ, але передплатну квитанцію на розіграш відправила вперше, заради, як то кажуть, спортивного інтересу, й виграла…

Серед переможців цьогорічного розіграшу призів – і Анатолій Іванович Черкаський із села Свердловське Кобеляцького району. Він – ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Нині Анатолій Іванович і його дружина, Ганна Петрівна, – на заслуженому відпочинку, пораються по господарству, а у вільний від домашніх клопотів час залюбки читають “Зорю Полтавщини”. Вони є давніми і палкими шанувальниками газети.

Подружжя Волкових із Полтави нещодавно відсвяткувало золоте весілля – 50 років щасливого подружнього життя. Віктор Іванович – родом із Донецька, а Марія Миколаївна – з Астраханської області (Росія). Але вже понад 40 років Волкови мешкають у Полтаві. Й більшість цих років вони – разом із “Зорею Полтавщини”.

Василь Коротич із селища Артемівка Чутівського району – вчитель за фахом. Розповів, що для роботи і для душі вже багато років передплачує “Зорю Полтавщини”. Особливо йому до вподоби зорянська літературна сторінка “Іванова гора”, а також спортивні добірки, додатки.

Іван Даценко з Полтави є палким шанувальником “Зорі…” з 1957 року. Він розповів:

– Подобається мені “Зоря…” цікавими й різноплановими публікаціями про неординарних, талановитих людей, матеріалами про роки ­моєї молодості. Вони легко читаються і запам’ятовуються. Історичні нариси, котрі друкуються на сторінках газети, я вирізаю і зберігаю окремо. До вподоби й зорянський “Сорочинський ярмарок”.

Іван Федорович Гарус із села Милорадового Котелевського району розповів, що його дружина, Ганна Іванівна, багато років працювала сільською листоношею і була одним із найактивніших розповсюджувачів “Зорі Полтавщини”, за що свого часу в дарунок від газети отримала наручний годинник. А цього року родинна колекція пам’ятних подарунків від “Зорі…” поповнилася ще одним – радіотелефоном…

Призи й сувеніри передплатникам “Зорі Полтавщини”, які придбано за позабюджетні кошти редакції та за рахунок спонсорів, вручила комерційний редактор газети Ірина Рогожинська. Вітаючи переможців розіграшу, від імені редакційного колективу вона подякувала читачам за відданість газеті й наголосила, що “Зоря Полтавщини” й надалі залишатиметься вірною своїм принципам, зокрема захищатиме інтереси полтавців.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.