З любов’ю і турботою

– Держава переживає непрості часи, але ми рухаємося вперед, – наголосив голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. – Без наповнення бюджетів усіх рівнів важко поліпшити соціальні стандарти. Тому сьогодні влада намагається зробити усе можливе, щоб модернізувати економіку. Наша область по багатьох показниках – серед лідерів. І ми прагнемо утримати високі позиції. Плануємо, що цього року буде створено 23 тисячі нових робочих місць. Збільшимо пільгові виплати малозахищеним категоріям громадян. Зокрема плануємо двічі на рік виплачувати матеріальну допомогу вдовам та матерям загиблих воїнів-інтернаціоналістів і чорнобильців. Задля цього маємо виділити з обласного бюджету 600 тисяч гривень.
– Обласна рада дотримається обраних нею пріоритетів, – підкреслив голова обласної ради Іван Момот. – Тож і на останній сесії ми вишукали можливість виділити додаткові кошти на розвиток соціального захисту, медицини, освіти, культури. Втім, найголовніше, щоб у повсякденному житті ви відчули, що влада турбується про вас. Подібні зустрічі також відбудуться у містах і селах, отже, ми зможемо акумулювати ваші проблеми, щоб згодом якнайшвидше їх вирішити.
На зустрічі також зазначалося, що на сьогодні на Полтавщині діють 33 терцентри соціального обслуговування, які надають 30 видів соціальних послуг та забезпечують медичним супроводом. У теплій, невимушеній обстановці вдови і матері загиблих воїнів-інтернаціоналістів мали можливість поспілкуватися та висловити свої побажання. Голова обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Валерій Корчуков подякував керівникам області за організацію і проведення зустрічі.
***
У Палаці дозвілля “Листопад” відбулися урочисті збори за участю керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій. Представниць місцевого самоврядування Полтави з Міжнародним жіночим днем привітали голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, міський голова Полтави Олександр Мамай. Багатьом учасницям зборів було вручено почесні відзнаки, чоловічий квартет “Гетьман” подарував концертну програму.
***
Урочистості з нагоди 8 Березня пройшли в академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.В.Гоголя. Представниць прекрасної статі зі святом жіночності й весни привітали голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот, міський голова Полтави Олександр Мамай. Майстри сцени і художні колективи підготували мистецький дарунок.
Святкові заходи, приурочені до Міжнародного жіночого дня, відбулися в містах і районах Полтавщини.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.