“Ворскла” презентувала нових гравців

– Михайло Козак – універсал, може грати нападником, а також у півзахисті на лівому і правому флангах. Він міг би вже дебютувати у матчі з “Кривбасом”, але, на жаль, отримав травму в товариській зустрічі з “Карпатами”. Артура Западню, який грає лівим захисником і півзахисником, ми запросили, щоб склав конкуренцію Євгену Селіну. Відтак, думаю, Селін гратиме активніше. Шанси Євгенія Будніка опинитися в основному складі достатньо високі, адже він вміє показати себе на різних позиціях в атаці.
Головний тренер “ворсклян” наголосив, що політика підтримки клубом саме українських футболістів вестиметься і надалі.
– Ми не витрачаємо великих коштів для купівлі гравців. Але у нас є стабільність, і клуб успішно готує футболістів для юнацької, молодіжної і національної збірних. Тому, вважаю, ми йдемо правильним шляхом.
Генеральний директор клубу Дмитро Яворський запевнив, що керівництво ФК “Ворскла” докладає максимум зусиль, щоб створити комфортні умови для підготовки футболістів, проведення ними офіційних та товариських зустрічей. Із цією метою спрямовано понад 5 мільйонів гривень на розвиток інфраструктури клубу. Зокрема проведено ремонтні роботи на тренувальній базі, прийнято рішення про будівництво поля зі штучним покриттям у селі Терешки Полтавського району.
– За прогнозами, ми можемо залишитися на дев’ятому місці турнірної таблиці, – наголосив Микола Павлов. – Втім, у спорті все можливе. І хотілося б, щоб останні десять ігор ми провели успішно.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.