Наталія Май: “Усе, про що я співаю, – пережите мною”

– Дякую Вам. Мені дуже приємно чути такі гарні слова.
– У багатьох Ваших шанувальників складається враження, що Ваші пісні – автобіографічні. Чи справді це так?
– Усе, про що я співаю, – пережите мною, звісно. Кожна пісня – сповідь. Іноді я й не хочу ділитися нею зі слухачем, та вона мучить мене доти, доки не з’явиться на світ…
– Якщо так – дуже цікаво стежити за змінами у Вашому житті за Вашими ж піснями. Це не надто ризиковано, що всі усе про Вас знають?
– Це не суттєво. Головне, що пісня, яка написана від душі, – справжня, вона змушує людину задуматись, озирнутись і, можливо, щось змінити у своєму житті. Я відчуваю, що мої такі прості пісні вселяють у душі людей віру в краще.
– Вважається, що для того, аби чогось досягти в нашому музичному просторі, треба бути сильною та амбітною особистістю. З Вашого досвіду – це справді так?
– Можливо… Та мені дуже поталанило, бо поряд зі мною люди, з якими я можу бути сама собою, звичайною слабкою жінкою.
– Вас запрошують на телебачення?
– Так. Саме зараз іде підготовка до зйомок у Києві для участі у телепрограмах “Надвечір’я”, “Фольк-music” на Першому Національному, “Прем’єра пісні” та “Рідна мати моя” – на УТР. Наша родина буде представляти Полтавщину на міжнародному телефестивалі кращої пісні про маму “Рідна мати моя” в місті Обухів Київської області, який транслюватиме УТР.
– Що нового з’явилося у Вашій творчості?
– 26 лютого в Бучі на Київщині відбувся міжнародний телефестиваль “Прем’єра пісні-2011”, який щороку проводить Всесвітня служба УТР. У цьому заході взяли участь 32 народних та заслужених артисти України, серед яких – Павло Дворський, Алла Попова, Анатолій Матвійчук, ­Віктор Павлік, Наталія Бучинська, Інеш та багато інших. Дуже приємно, що за підрахунками інтернет-голосування та за голосами глядачів, які були присутні в концертному залі, перемогу в номінації “Кращий виконавець року-2011” здобула саме наша родина, і цей приз приїхав на Полтавщину.
– Чекатимемо Ваших пісень в ефірі. До речі, наші читачі цікавляться, де найближчим часом можна буде почути і побачити Вас із концертними виступами?
– Ми якраз розпочинаємо концертний тур містами та селами нашої області, який передує турові по Україні. Я хочу порадувати усіх шанувальників моєї творчості й запросити їх на свої концерти. Вони відбудуться в таких районних центрах: Глобиному, Гадячі, Лохвиці, Зінькові, Лубнах, Пирятині, Карлівці та в інших. У концертних програмах братимуть участь дует “Зелений вітер”, шоу-гурт “Забава”, переможниця телешоу “Україна має талант!” Олена Ковтун. Кульмінацією туру будуть два концерти 7 квітня в Полтаві у Палаці дозвілля “Листопад”. Усі, хто завітає туди, зможуть почути улюблені пісні та зовсім нові твори. На вас чекатимуть феєрія світла, якісний звук, модерн-балет “Життя” зі Львова та безліч сюрпризів! Щоб у всіх була можливість вчасно прибути на концерт, а потім доїхати додому, адже багато людей приїздить із районів, перший концерт відбудеться о 14-й годині, а другий – о 19-й. Тож чекаємо вас, дорогі земляки, на наших концертах!

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.