Позитивні аспекти плідної співпраці

Це, зокрема, Горбанівський геріатричний пансіонат ветеранів війни та праці, обласна психіатрична клінічна лікарня ім. О.Ф.Мальцева та обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

ім. М.В.Остроградського.

У ході полеміки навколо темпів і обсягів виконаних робіт, що, на думку членів постійної комісії, зокрема депутатів Віктора Гришанова, Андрія Козерода й Василя Сільчука, поки що є недостатніми, було актуалізовано й потребу супутньої реконструкції інфраструктурної мережі названих об’єктів, вжиття заходів із підвищення ефективності реалізації проектів та прискорення їхньої окупності, зменшення навантаження на обласний бюджет.

У цьому контексті Віктор Животенко поставив вимогу відповідальним виконавцям налагодити справу таким чином, щоб у 2012 році, коли на рівні держави передбачається збільшити фінансування галузі енергозбереження утричі, область за досягнутими параметрами змогла б отримати з Держбюджету додаткових 30–35 млн грн.

Враховуючи те, що найкращих показників у реалізації названої вище Програми досягнуто по Полтавському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського, де станом на 1 листопада роботи здійснюються згідно із затвердженою документацією та використано 459216,60 грн, вирішено у квітні наступного року провести спеціальне розширене виїзне засідання постійної комісії на базі цього закладу. Таким чином планується наочно продемонструвати усім зацікавленим фахівцям позитивні аспекти плідної і, найголовніше, взаємовідповідальної співпраці у форматі обласна рада – облдержадміністрація – реальні об’єкти високої енергоефективності.

Розглянуто звернення до постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства керівництва ОСББ “Моноліт”, яке із відповідним клопотанням вирішено направити для розгляду по суті до Полтавського міськвиконкому. Обговорено спектр проблем, пов’язаних із функціонуванням ОССБ.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.