Спорт мужніх полтавських хлопців

Під час змагань гравцю команди “Схід” Ігорю Деменському вручено приз за звання кращого воротаря чемпіонату України 2011 року. Нагороду започатковано на вшанування пам’яті відомого полтавського воротаря, чемпіона і володаря Кубка СРСР 1973 року Валерія Зеленського. Вручив приз суддя міжнародної категорії Володимир Мотірний із Полтави, який входив до бригади арбітрів чемпіонату.

Перемогу здобула команда “Союз-3”, друге місце посіла команда “Антрацит”, третє – “Схід”, четверте – “Поділля”.

Фінал чемпіонату України з мотоболу проходив саме у Вишняках завдяки ініціативі керівництва Хорольського району, управління з питань фізичної культури і спорту ОДА та інших небайдужих до відродження мотоболу на Полтавщині ентузіастів. 

– Нині головним завданням для нас є відродження клубу “Нива” села Вишняки. Перші кроки до технічного забезпечення команди зроблено, – наголосив голова Хорольської районної ради Олександр Хрипко. – Куплено два спеціальних мотоцикли німецького виробництва вартістю 65 тисяч гривень кожний. Перший придбано при підтримці агропромхолдингу “Астарта-Київ”. Другий куплено за кошти, виручені від продажу квитків на мотозмагання, які проходили у Вишняках протягом двох останніх років. На ньому зроблено напис “Від вдячних уболівальників мотоболістам Хорольщини”.  Третій мотоцикл надійде до кінця року, на нього вже перерахували кошти голова фермерського господарства “Грунтознавець” Великобагачанського району Володимир Чишко і голова правління ПАТ “Хорольський механічний завод” Михайло Міщенко.

За словами голови районної державної адміністрації Віталія Шевчуги, ще одним пріоритетом влади є створення належних умов для місцевих мотоболістів, що грають у різних командах України, з тим, щоб вони повернулися у вишняківську “Ниву” відроджувати її колишню славу.

aПеред початком змагань депутат районної ради Сергій Щєглов, сільський голова Вишняків Андрій Фесенко, голова районної ради Олександр Хрипко, віце-президент Федерації мотоболу України Олександр Постолюк, радник голови районної ради Володимир Переятенець, заслужений тренер України з мотоболу Анатолій Кирияченко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.