Спортивні здобутки депутатів

До складу збірної, що відстоювала честь області на фінальних змаганнях із волейболу, міні-футболу, шашок, настільного тенісу, ввійшов 21 депутат. Вони представляли Полтавську обласну раду; Кременчуцьку, Комсомольську, Червонозаводську міські ради; Київську та Октябрську районні у місті Полтаві ради; Полтавську, Семенівську, Миргородську, Решетилівську, Чутівську районні ради; Машівську селищну раду, Дмитрівську сільську раду міста Комсомольська.

Із 20 збірних команд областей Украї

ни, які змагалися 4–8 жовтня в Алушті, полтавці вибороли загальнокомандне третє місце та третє командне – з футзалу. Серед привезених із Криму трофеїв – кубки, медалі та грамоти.

– На змагання приїхали добре підго

товлені команди, – розповів депутат обласної ради, капітан збірної області Іван Близнюк. – Тому здобути перемогу було нелегко. Втім, ми до цього прагнули.

Слова вдячності Іван Близнюк висловив на адресу організаторів змагань – обласної ради, управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Враженнями від участі у спартакіаді поділилися депутати Київської районної у місті Полтаві ради Тарас Бойко, Юрій Шавиро, депутат Чутівської районної ради Віктор Різник.

Депутатів-спортсменів привітав заступник голови обласної ради Володимир Марченко. Він наголосив, що здобута на фінальному етапі Всеукраїнської спартакіади перемога примножила спортивні досягнення нашої області, підкреслив важливість подальшої підтримки розвитку фізичної культури і спорту в області, пропаганди здорового способу життя, проведення масових спортивних заходів.

– Ми не сумнівалися у перемозі нашої команди, – зазначив голова постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму Андрій Соколов. – Вірили в успіх, бо Полтавщина сильна спортивними талантами.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.