Тиск на населення неприпустимий

“Сьогодні в міліції і мови не може бути про будь-які “плани до двору” з метою досягнення тих чи інших статистичних показників. При виконанні службових обов’язків кожен працівник міліції мусить бути ввічливим, тактовним і адекватно реагувати на заяви і повідомлення громадян” , –  сказав Олександр Рудяк.

Начальник УМВС зупинився на питаннях належного технічного укріплення, матеріального забезпечення та створення належних умов утримання спецконтингенту в ізоляторах тимчасового тримання. Пріоритетними напрямами роботи міліції Полтавщини залишаються  боротьба зі збувальниками наркотиків,  корупцією, хабарництвом, крадіжками з квартир і дач, розкраданням державних коштів, розкриття злочинів, пов’язаних із земельними шахрайствами тощо.

***

У Полтавському міському управлінні УМВС України в області відбулася прес-конференція начальника управління Володимира Дідика.

Говорили про результати роботи полтавської міліції за 9 місяців, криміногенну обстановку в обласному центрі, резонансні злочини та події, забезпечення охорони громадського порядку під час масових заходів.

Щодо організації роботи міліції, то керівник міського управління відзначив: “Нині пріоритетним напрямком в роботі міліції є зменшення адміністративного тиску на населення. Замість складання адміністративних протоколів на порушників, у залежності від ситуації, працівник міліції повинен проводити роз’яснювальну роботу серед громадян, попереджувати про можливу відповідальність за скоєння правопорушення”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.