“Пишіть цікаве для нас, і будемо читати”

Чимало постійних читачів “Зорі Полтавщини” продовжили передплату на новий календарний рік, а ті, хто вперше познайомився з нашою газетою, дізналися про зорянські додатки, постійні рубрики, тематику, про те, що “Зоря…” – єдина на Полтавщині газета, яка виходить тричі на тиждень чотирма номерами. До того ж пропонує пільгову передплатну ціну для пенсіонерів, ветеранів війни і праці, інвалідів праці чи дитинства, студентів та учнів. Оскільки майже в кожній родині є такий пільговик, багато зіньківців того дня отримали газету за пільговою ціною. З цікавістю сприймали люди розповіді про традиційний розіграш призів для наших передплатників, що відбувається після Нового року. А як заохочення за довіру до нас передплатники, котрі оформили квитанцію на “Зорю Полтавщини”, відразу вибирали собі подарунки – товари для дому, миючі засоби, канцелярське приладдя, календарі, футболки, прапорці й блокноти з логотипом “ЗП”.

Зіньківчанка Любов Дорошенко раніше читала “Зорю…” на роботі, тепер вирішила передплатити додому. Любить публікації на дачно-городні теми, жіночі історії, до вподоби й дитячі рубрики, бо має внуків. Анна Бражник – “молода” пенсіонерка, працювала в торгівлі, потім – санітаркою у будинку-інтернаті, де доглядала хворих дітей. Виростила й своїх двох дочок, видала заміж онучок.

– Складно виживати на маленьку пенсію, тому, хоч живу в квартирі, тримаю город, виростила свою картоплю, і не треба купувати, – каже жінка. – Проблеми зараз у людей такі: маленькі пенсії й зарплати, робота для молоді. Коли про це пишуть, то наче про мене. Газети читати люблю, тому з пенсії виділяю й на передплату, щоб бути в курсі всього, про що пишуть. “ЗП” колись давно передплачувала, останнім часом – ні, а тепер знову передплатила, подивлюся, що нового з’явилося в газеті. Пишіть щось цікаве для нас, і будемо читати.

Отримуватимуть нашу газету в наступному році й подружжя Володимира та Оксани Мільченків, чоловік за фахом – будівельник, дружина багато років працювала продавцем, зараз більше займається городом і господарством; технолог швейного виробництва Оксана Селюк; вчителька початкових класів Євдокія Кириленко; пенсіонерка, колишня працівниця колгоспу Євдокія Блажко з с. Велика Пожарня; пенсіонерка з Дубівки Ганна Заголовадська, котра прийшла на пошту разом із   9-річним онуком Владиславом; колишній педагог і начальник районного відділення Пенсійного фонду Василь Міщенко, у якого газету читають всією родиною; медсестра Валентина Руцька; маляр за фахом Євдокія Щепкіна з Карабазівки; зіньківчанин, музикант Михайло Черкезов та багато інших жителів міста і району.

Швидко і без черг обслуговували людей інструктор із передплати Людмила Зуй і оператор Любов Баранова. Заходи до Дня передплатника відбувалися і в сільських поштових відділеннях.

– Дні передплатника зближують споживачів наших послуг, читачів періодики, поштовиків і газетярів, – переконана провідний інженер Центру обслуговування споживачів № 3 в Зінькові ЦПЗ № 1 Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Вікторія Олексенко. – Це живе спілкування, взаємовигідна співпраця, що дозволяє нам презентувати поштові послуги, людям – ближче ознайомитись із виданнями і вибрати потрібне, редакціям – знайти нових читачів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.