Гра видовищна, але безрезультатна

Втім, до середини першого тайму футболістам "Зорі" вдалося вирівняти гру і навіть кілька разів небезпечно погрожувати воротам Долганського.

У другій половині зустрічі перевага "біло-зелених" стала більш очевидною, та й моментів у "Ворскли" було вдосталь. Проте на висоті виявився голкіпер господарів, який бездоганно захищав ворота, зводячи нанівець усі потуги полтавців. І навіть вилучення "зорянина" Аддо не змогло допомогти "ворсклянам" привезти три очки з Алчевська – "Зоря" вистояла.

Загалом поєдинок можна назвати видовищним, але з одним і досить суттєвим недоліком – відсутністю забитих м'ячів. Тож, на жаль, "Ворскла" знову не порадувала наших земляків перемогою.

У звітній зустрічі "біло-зелені" грали таким складом: Долганський, Селін, Курилов, Даллку, Чеснаков (Янузі, 65), Ткачук, Ребенок, Безус, Краснопьоров, Маркоскі, Кривошеєнко.

Результати інших матчів 13-го туру: ПФК "Олександрія" – "Іллічівець" – 1:2, "Таврія" – "Шахтар" – 1:3, "Металург" Д – "Кривбас" – 1:0, "Карпати" – "Арсенал" – 0:3, "Оболонь" – "Дніпро" – 1:4, "Динамо" – "Волинь" – 2:1, "Металіст" – "Чорноморець" – 1:0.

Наступний матч "Ворскла" зіграє цього четверга у Бельгії зі "Стандартом". Наші хлопці спробують поліпшити своє турнірне становище у груповому турнірі Ліги Європи, де демонструють гарну гру, але не мають в активі ще жодного очка.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.