Пробіг із вірою в серці

Днями місцем проведення благодійного марафону стала Полтавщина. Зокрема більше трьох тисяч мешканців Кременчука долучилися до доброчинності. Представники органів місцевого самоврядування, школярі та студенти, працівники промислових підприємств, організацій та установ, члени громадських організацій, інваспорту та інші небайдужі кременчужани стали активними учасниками благодійного пробігу, що проходив вулицею Леніна від площі Незалежності до площі Перемоги. Забіги на 800 м проводили за п’ятьма віковими категоріями, починаючи із семи років. Організатори благодійної акції нагородили найспритніших бігунів грамотами, медалями та цінними подарунками. А всі інші учасники благодійної акції отримали гостинці у вигляді молочних продуктів виробництва Кременчуцького молокозаводу, який віднедавна входить до групи компаній «Данон». Крім того, усі присутні мали змогу стати учасниками розіграшу лотереї, різноманітних конкурсів і розваг. Серед нагороджених були й багатодітні сім’ї, найстарший і наймолодший учасники пробігу. Свято завершилося концертною програмою.

За умовами марафону кожний учасник під час реєстрації зробив свій благодійний внесок у доброчинну справу підтримки дітей з вадами серця; дорослі – 20 гривень, діти – 10 гривень. За попередніми підрахунками, у ході благодійної акції «Пробіг з вірою в серці» у Кременчуці зібрано більш ніж 20 тисяч гривень. Спонсорський внесок від компанії “Данон” склав 50 тисяч гривень. Зібрані кошти планують спрямувати на придбання сучасного медичного обладнання для пологового відділення другої міської лікарні Кременчука.

Варто зазначити, що партнерами «Данон» та Кременчуцького молокозаводу «Кремез» у проведенні соціально спрямованої акції виступили ще три компанії: виробник спортивного одягу «New Balance», мережа магазинів техніки «Фокстрот. Техніка для дому», а також компанія «Tetra Pak».

Одним із інформаційних спонсорів акції виступила Всеукраїнська громадсько-політична газета «Зоря Полтавщини», адже підтримка доброчинних і благодійних справ – завжди серед пріоритетів інформаційно-просвітницької діяльності колективу нашого видання.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.