Якісні дороги – безпечний рух

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Юрій Івахін, відповідною державною програмою для Полтавщини у поточному році на це передбачено 46,2 мільйона гривень. Станом на 1 жовтня завершено 100 об’єктів, у стадії завершення – 30. Виконання програми склало 95 відсотків. Ще має надійти 8 мільйонів гривень. Продовжуються роботи на автотрасі Київ – Харків – Довжанський. На їх темпи впливають перебої із постачанням необхідних матеріалів.

Юрій Івахін запевнив, що в даний час на об’єктах комунальної власності працюють 25 дорожніх підрозділів ДП “Полтавський облавтодор” і всі кошти, які надійдуть на ремонт доріг, будуть освоєні повністю і вчасно.

Про усунення недоліків у організації боротьби з карантинними організмами, про які йшлося на попередній апаратній нараді, доповідав начальник Державної інспекції з карантину рослин у Полтавській області Віталій Назаренко. Він повідомив, що проведено комплекс заходів. Зокрема у Полтавському районі організовані суботники. На оплачувані громадські роботи було залучено осіб, котрі перебувають на обліку в центрі зайнятості. В цілому у вересні в області на боротьбу з амброзією залучалося близько 30 тисяч чоловік. Впорядковано території понад 200 закладів соціального призначення, оброблено понад 500 гектарів польових масивів, на яких було запроваджено карантинний режим. Загалом на боротьбу з регульованими карантинними організмами цього року було виділено майже 3 мільйони гривень (торік – 800 тисяч гривень).

Учасники апаратної наради також обговорили низку інших актуальних питань життєзабезпечення області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.