Тиждень освіти дорослих

Під час зустрічі про роботу університету третього покоління членам делегації розповіли його ректор – керуюча справами райвиконкому Зінаїда Прохнич і ректор Кременчуцького інституту Дніпропетровського університету економіки та права (КІДУЕП) імені Альфреда Нобеля, на базі якого й працює університет, Петро Сокуренко.

Нині в університеті для людей пенсійного віку функціонують три факультети: історико-краєзнавчий, культурно-просвітницький, здоров’я. Зважаючи на побажання студентів, планується відкрити четвертий – мистецький. Для студентів організовують зустрічі з відомими та цікавими людьми, екскурсії на підприємства міста. Щороку в університеті навчається близько ста літніх людей.

Голова Всеукраїнського координаційного бюро “Освіта дорослих в Україні” міжнародного Інституту ціложиттєвого навчання ЮНЕСКО, доктор психологічних наук, професор Сергій Болтівець був приємно вражений досягненнями Автозаводського району в сфері навчання літніх людей. Тож нагородив Дипломами міжнародної програми голову Автозаводської райради Володимира Коваленка, ректора КІДУЕП Петра Сокуренка та ректора університету 3-го віку Зінаїду Прохнич.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.