Підсумки оздоровчої кампанії

Цього літа на Полтавщині працювали 1004 дитячих заклади оздоровлення і відпочинку. Протягом літніх канікул у них відпочило понад 74 тисячі дітлахів, або майже 60 відсотків від загальної кількості школярів. На організацію оздоровчої кампанії було спрямовано понад 60 мільйонів гривень. Значна кількість дітей відпочивала безкоштовно або за мінімальною вартістю. За оперативними даними з міст та районів області, організованими формами відпочинку та оздоровлення було охоплено 51,1 тисячі дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, що становить 50% від загальної кількості дітей пільгових категорій. Оздоровлено минулого літа і 540 вихованців шкіл-інтернатів – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, – на що з обласного бюджету витрачено 4 мільйони гривень.

Однак не всі райони та міста виконали завдання облдержадміністрації (оздоровити не менше 56 відсотків дітей шкільного віку, що відповідає рівню минулого року). З 32 наявних закладів працювали 29. Середня наповненість їх становила 80 відсотків.

Робота продовжується: розпочалося осінньо-зимове оздоровлення. Воно в першу чергу стосується малозабезпечених сімей. Підбиваючи підсумки обговорення, Олександр Удовіченко поставив завдання: до кінця року повністю використати кошти, які виділені на оздоровлення дітей.

На апаратній нараді розглянуто ряд інших актуальних питань.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.