За крок до сенсації

“Полтава” завдяки злагодженим діям оборонців і просто-таки феноменальній грі воротаря Дейнеки 70 хвилин утримувала свої ворота на замку. Більше того, у проміжку із 60-ї до 70-ї хвилини наші земляки провели дві блискучі контратаки, які цілком могли завершитися голом. Однак забракло досвіду і везіння. “Карпати” таки спромоглися дотиснути полтавців завдяки м’ячу Борхи Гомеза.

“Кремінь” у домашній грі з “Динамо” після першого тайму “горів” – 0:2. А коли на початку другої половини Дуду довів справу до розгромного рахунку, здавалося, гру зроблено. Але на 60-й та 88-й хвилинах кременчужанам вдалося двічі пробити захист “Динамо” і відродити інтригу в матчі. На жаль, на більше футболістам “Кременя” просто не вистачило часу – 2:3.

А “Ворскла”, яка напіврезервним складом виступала у Миколаєві проти місцевого однойменного клубу першої ліги, здобула прогнозовану перемогу і єдина із представників Полтавщини пройшла до 1/8 фіналу. Наприкінці першого тайму відзначився Громов, а в дебюті другої 45-хвилинки його почин підтримав Осипенко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.