Миргородська вода – коктейль мінералів

Секрети успішності цього підприємства відкрилися журналістам завдяки сприянню Українського журналістського фонду Національної спілки журналістів України та фахівців заводу, які провели екскурсію виробництвом. Представники ЗМІ мали змогу побачити, де видобувається “Миргородська”, в яких умовах її розливають. А роблять це згідно з вимогами міжнародних норм і безпосередньо на місці видобування, що забезпечує цілковите збереження всіх природних властивостей води і дозволяє постачати споживачеві високоякісний продукт. Нині на МЗМВ експлуатуються три свердловини мінеральної води “Миргородська”, дві – глибиною 76 м – для мінеральної води “Миргородська Лагідна” та дві – глибиною 165 м – для виробництва питної води. Добута зі свердловин вода проходить через пісочні фільтри, після чого потрапляє до накопичувальної ємності, подається на лінію, насичується киснем і потрапляє до транспортеру.

Протягом останніх 10 років завод інвестує в нове устаткування та дослідження і збереження родовища значні кошти. Підприємство працює цілодобово, випускаючи близько 24 тисяч пляшок води за годину, тобто 750 тисяч літрів за добу на одній лінії.

Створенню високоякісної продукції від Миргородського заводу мінеральних вод сприяє встановлення нового обладнання німецької компанії “Krones AG” – одного з найбільших виробників устаткування на світовому ринку. Нова лінія оснащена відповідно до європейських вимог системою триступінчатої фільтрації з механічних пісочних фільтрів, що постачає в Україну ще один світовий лідер – компанія “Chriwa” (Німеччина).

Загальновідомо, що вода є джерелом життя, і жодна людина не уявляє і дня без неї. Вода, яку ми вживаємо, щоб приносити користь організму, має бути кришталево чистою та якісною. Будь-яка торгова марка від МЗМВ – це природна вода, абсолютно прозора, без запаху. Адже добувається, наприклад, “Миргородська”, з природного підземного родовища, розташованого на глибині понад 700 метрів. Унікальний коктейль мінералів, що міститься у ній, втамовує спрагу та освіжає.

– Підприємство випускає і мінеральну, і питну воду, – розповіла менеджер систем якості заводу мінеральних вод Наталія Лазарєва, провівши нас у цех розливу питної води “Аква Лайф”. – Для того, щоб забезпечити 12-місячний термін зберігання, ми дотримуємося санітарії, постійною є дезінфекція на виробництві. Дбаємо про своєчасний контроль мікробіологічних показників від самого початку процесу. Також проводиться підготовка самої води та тари, в яку вона безпосередньо розливається. Каністри попередньо обробляються ультрафіолетовими променями. Завдяки цим заходам вода добре зберігається та відповідає усім показникам якості та безпечності. А за годину на цій лінії продукується 2 тисячі каністр питної води.

Дбаючи про розбудову підприємства, Миргородський завод мінеральних вод допомагає благодійними внесками й місту Миргород. Так, за минулий рік на ці цілі перераховано понад 1 мільйон гривень. Розвиваючи власну інфраструктуру й постачаючи якісну воду споживачам, МЗМВ не залишається осторонь життя міста, сприяючи поліпшенню його інфраструктури.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.