Перший дзвоник «короленківців»

Студентська громада традиційно зустрічала першокурсників хлібом-сіллю. Після проголошення клятви студента для них уперше пролунав гімн «Gaudeamus» у виконанні народного камерного хору імені П. Лиманського. У святковій програмі  також брали участь інші художні колективи університету.

Під час заходу традиційно пройшло нагородження переможців університетського конкурсу «Студент року-2011» у п’яти номінаціях: «За визначні успіхи у навчанні», «За визначні успіхи у науковій діяльності», «За спортивні досягнення», «За громадську та виховну роботу серед молоді», «За участь у художній самодіяльності». Кращим серед дипломантів конкурсу було вручено почесні ректорські відзнаки. Цього року їх здобули Людмила Супрунова (психолого-педагогічний факультет), Катерина Яременко (природничий факультет), Оксана Каменська (факультет технологій та дизайну), Едуард Шеметило (факультет фізичного виховання), Ольга Бречко (факультет філології та журналістики), Марина Гриценко (фізико-математичний факультет), Юлія Безсмертна (історичний факультет).

Завершилися урочистості акцією «Студентська веселка» на Білій альтанці, організованою студентською радою університету. Після святкової ходи першокурсників на чолі з головою студради та студентськими деканами вулицею Жовтневою молодь ПНПУ утворила на Івановій горі коло дружби і випустила в небо 20 жовто-блакитних кульок з нагоди 20-ї річниці Незалежності України, а також сім різнокольорових яскравих феєрверків із повітряних кульок. На стрічках було розміщено підписи та побажання цьогорічних першокурсників (а всього їх майже 1200 осіб). Кількість повітряних фонтанів, які утворилися в небі, символізували не лише кольори веселки, але й сім факультетів університету.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.