Свято хліборобів

Урочистості продовжилися процедурою нагородження. Відповідно до Указу Президента України Віктора Януковича про присвоєння звання “Мати-героїня” та відзначення ювілейними медалями Володимир Онищенко вручив посвідчення багатодітній матері з Веселого Подолу Лідії Генжук. Ювілейними медалями за вагомі трудові здобутки та особистий внесок у розбудову нашої держави були нагороджені Оболонський сільський голова Сергій Гамбаль та керівник мистецького колективу “Резонанс” Вадим Феніч. Також Володимир Онищенко оприлюднив Указ Президента України про присвоєння почесного звання “Народний артист України” солістці обласної філармонії Наталії Хоменко, яка прибула на свято. Грамотами облдержадміністрації, обласної ради, райдержадміністрації, райради, управління агропромислового розвитку, нагрудними знаками “Кращий за професією” 2-го та 3-го ступенів від спілки сільгосптоваровиробників було відзначено кращих трударів та ветеранів праці.

Кульмінацією свята став обряд обмолоту останнього снопа, який провели Володимир Онищенко, депутат райради Сергій Семигреєнко та комбайнер ПСП “Дружба” Леонід Якимов. У конкурсі хліба перемогли Оболонська, Веселоподільська та Криворудська сільські ради, а найкращі вишиванки – у майстринь із Горошинської і Липнягівської сільських рад.

Свято праці було цікавим та насиченим. Заслуга у цьому організаторів, а також спонсорів дійства – районної ради сільгосптоваровиробників, ПСП “Дружба”, ТОВ “Семенівська молочна компанія”, АФ “Злагода”, приватних підприємців О.Степаненка та І.Мороза, а також обласної і районної організацій Партії регіонів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.