Щедрий засів – добрий ужинок

Говорячи про щоденні хліборобські будні, Віктор Клюшник розповів, що агроформування “Лавіта” й “Чумачка” цього року відсіялися в оптимальні строки, не залучаючи банківських кредитів. Частину площ відвели під овочі, в основному для власних потреб, посіяли й гречку та просо. І хоча травневі дощі, на жаль, оминули поля названих господарств, однак сходи практично всіх сільськогосподарських культур радують око.

До нашої розмови приєднався й Лелюхівський сільський голова Віталій Рой, який розповів про громадську діяльність і допомогу у вирішенні проблем місцевої громади, яку надають керівники зазначених агроформувань. Тамара і Віктор Клюшники – небайдужі люди, які вболівають за долю села, вникають у його проблеми, наголосив він. Скажімо, позаторік вони допомогли у фінансовому забезпеченні місцевого дитсадка “Колосок”, виділивши на його потреби 30 тисяч гривень, а торік виділили 50 тисяч гривень школі й 10 тисяч – дитсадку. Також допомагають ЗОШ і дошкільному закладу продуктами харчування, беруть активну участь у благоустрої села, розчищенні доріг від снігу… Останній приклад – облаштування нічного освітлення трьох центральних вулиць Лелюхівки, на що потрібно було близько 30 тисяч гривень.

– У цьому селі ми росли й вчилися, знайшли своє місце в житті, тут живуть наші діти, тож нам не байдуже, яким ми залишимо його своїм нащадкам, – так вважають Віктор і Тамара Клюшники.

Мабуть, так і мають працювати й діяти люди, яким не байдуже не тільки власне майбутнє, а й майбутнє свого підприємства і краю, де живуть працьовиті, багаті душею люди.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.