Студентське дозвілля

– На базі табору проходив захід "Школа майбутнього депутата" за організації ради ректорів ІІІ–ІV рівнів акредитації та депутатів обласної ради, – розповів начальник НОК "Ворскла" Антон Ніконов. – Також ми почали активну співпрацю із полтавським обласним осередком молодіжної організації "Студентська республіка", яку очолює Олег Слизько.

Молоді аматори не залишились осторонь. Тетяна Безпала та В'ячеслав Саманський продемонстрували відпочиваючим та гостям свої вокальні здібності. Влад Гречка, учасник шоу "Танцюють всі!", один із п'ятдесяти кращих танцюристів України, без сумніву, захопив присутніх своїм танцем. Окрасою дійства став виступ реп-колективу університету "Адастра" та гумористів Олексія та Ігоря Рев.

Також студенти взяли участь в огляді-конкурсі, створюючи біля своїх будинків фігури з піску та прикрашаючи їх квітами, фарбами і склом, за що потім отримали грамоти і подарунки.

Відпочиваючі мали змогу пограти в теніс, футбол та баскетбол на майданчиках табору, скупатися в річці, поспілкуватися з гостями й представниками мас-медіа.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.