Молодь обирає бізнес

Експертна рада школи за участю ради підприємців Полтави та викладачів економічних дисциплін з-поміж інших проектів виділила 22, але до захисту дійшли 14 найбільш наполегливих майбутніх підприємців. Перед захистом до молоді звернулися директор обласного молодіжного центру праці Анатолій Безпалюк та директор ТРЦ "Київ" Галина Барабаш, які привітали учасників із першим серйозним досягненням у комерційній діяльності й побажали їм успіху. Експертна комісія оцінювала роботи в номінаціях "Виробництво, сфера послуг і торгівля", "Соціальний проект", "Розвиток підприємницької діяльності на селі", "Спеціальна номінація інвестора".

– Вважаю, що найбільші шанси на перемогу мають креативні, самостійно підготовлені проекти, які, крім економічної вигоди, несуть і певну суспільну користь, – розповів старший викладач кафедри економіки підприємства ПДАА Олександр Калініченко.  За його словами, найактуальнішими на даний момент є культурно-туристичний та сільськогосподарський напрямки, будівництво.

– Бізнесу, організованого за принципом "купи-продай", і так вистачає. Хороший проект має пропонувати підприємство із замкненим циклом виробництва, – додав викладач.

Автори кращих бізнес-планів презентуватимуть їх досвідченим підприємцям і бізнесменам як потенційні партнери і співробітники, а також матимуть можливість отримати інвестиції на реалізацію власного проекту.

Днями в Галереї мистецтв у присутності представників влади, бізнесу, навчальних закладів молодим підприємцям – випускникам названої школи    вручили сертифікати й дипломи.  Переможцями  конкурсу бізнес-планів у різних номінаціях стали Віталій Івасенко, Кирило Лобач, Аліна Мерефа, Алла Пігнастій, Яна Есаулова, Тетяна Філістюк.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.