Назва змінюється, кращі традиції залишаються

Користуючись підтримкою та більш ніж столітнім досвідом фінансової групи, банк успішно пройшов випробування новими економічними умовами, ретельно і вчасно виконує свої зобов’язання перед клієнтами, демонструє високі темпи розвитку, збільшення клієнтської бази й своєї частки ринку в усіх напрямках діяльності, має серйозні плани щодо подальшого зміцнення й посилення бізнес-пропозицій в Україні.
Нині близько 400 тисяч приватних та 25 тисяч корпоративних клієнтів довірили ведення своїх фінансових справ банку Credit Agricole в Україні, тим самим підтверджують його надійність і бездоганну ділову репутацію.
– Згадаймо класика нашої літератури Павла Тичину. А він писав: “Хай слово мовлено інакше, та суть в нім наша зостається”. Отож, ґрунтуючись на досвіді й знаннях, Credit Agricole в Україні надає увесь спектр послуг для бізнесу, приділяючи особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу, – говорить директор Полтавської регіональної дирекції банку Credit Agricole Василь Вертелецький. – Добре, що традиції підтримки сільгоспвиробника продовжуються.
Нині Полтавська регіональна дирекція банку Credit Agricole має свої відділення не лише в нашій області, а й на Черкащині та Кіровоградщині. Банк має сильні позиції на ринку автокредитування, успішно просуває зарплатні проекти, кредитує придбання житла на первинному та вторинному ринках, видає кредити під заставу нерухомості, приймає вклади на вигідних умовах, надає ряд інших послуг приватним клієнтам.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.