ЖКГ потребує реформ

– Поява в ході реформи керуючих компаній одразу не вирішить усіх проблем. Однак у будинках, які обслуговуватимуть такі структури, їх буде набагато менше, – додав Віктор Животенко.
Нині активізується робота щодо створення єдиного обласного реєстру надавачів послуг ЖКГ, який допоможе людям за якістю й ціною підібрати відповідну структуру.
Перший заступник голови ОДА також прояснив нещодавню ситуацію з відключенням гарячої води у тридцяти полтавських будинках: “Відключення відбулося в будинках, що знаходяться на балансі міського КП “Полтаватеплоенерго”, через заборгованість підприємства перед ДК “Газ України”. Полтава практично єдиною не надала графік погашення заборгованості. Але керівництво КП “Полтаватеплоенерго” не відмовляється від перерахунку за відсутність води в полтавських оселях”.
Невдовзі планується розглянути питання передачі міського КП “Полтаватеплоенерго” на баланс обласного. Вже є відповідні домовленості між міською та обласною владою, розповів посадовець.
Віктор Животенко констатував, що обласна влада підтримує будівництво нового хлібозаводу в Полтавському районі поблизу Супрунівки, оскільки воно надасть області відповідні надходження до бюджету та нові робочі місця.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.