Повернулися чемпіонами світу

Кращі спортсмени визначалися у триборстві: стрільбі з гвинтівки, рукопашному бою, володінні холодною зброєю (макетом ножа). Наші земляки повернулися до Полтави з нагородами. “Золотими” медалістами стали Олександр Юхименко (серед дорослих, вага до 70 кг), Дмитро Макаренко (14–15 років, понад 80 кг) і Владислав Юхименко (14–15 років, до
60 кг). “Срібло” здобули Андрій Тимошенко (14–15 років, вага понад
75 кг), Тетяна Кравченко (серед жінок, до 60 кг) та Іван Д’яченко (16–17 років, до 70 кг), а “бронзу” – Володимир Гордієнко (16–17 років, вага до 60 кг) і Марина Спинжар (серед дівчат, до 55 кг). Олександр Юхименко та Тетяна Кравченко цього року ввійшли до складу збірної команди України, підтвердивши високий клас у цьому виді спорту.
Вихованцям військово-спортивного центру “Воїн” було надано право від імені збірної України своїм показовим виступом вітати учасників змагань на урочистому відкритті.
Допомогу в підготовці та участі наших спортсменів у чемпіонаті світу з багатоборства надали управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому, керівництво ЗОШ №4, міська організація ТСОУ.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.