Із “Разом” – про майбутнє

У ході робочої зустрічі голови облдержадміністрації Олександра Удовіченка, голови обласної ради Івана Момота та керівника держтелерадіокомітету Юрія Плаксюка обговорювалися актуальні питання розвитку інформаційного простору Полтавщини. Було відзначено позитивний досвід співпраці органів державної влади області з ОДТРК “Лтава” та високий рівень передач цієї телерадіокомпанії.
“Ми лише тоді чогось варті, коли ми разом”. Це гасло дитячої студії ОДТРК “Лтава” знають уже не лише на Полтавщині, а й далеко за межами області. Адже її вихованці вибороли чимало нагород на всеукраїнських та міжнародних телеконкурсах. Нещодавно дитяча студія “Разом”, яку очолює заслужений журналіст України Наталія Святцева, відзначила своє 15-річчя. З цієї нагоди “Лтава” зустрічала гостей із обласних державних телерадіокомпаній України на чолі з головою Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення України Юрієм Плаксюком. Творчий звіт студійців пройшов у оновленій телестудії “Лтави”.
“Шкідні новини”, “Діти”, “Малюємо разом”, “Капітоня і компанія”, “Життя дивовижних ляльок”, “Солодких снів від Карлсона”, “Ти – молодий”, “Квадрат успіху” – ці та інші передачі готують вихованці студії “Разом”, колектив редакції дитячо-молодіжних програм ОДТРК “Лтава”.
– Ми створили цю студію, бо дбаємо про майбутнє нашого українського телебачення, майбутнє нашої держави, – підкреслив генеральний директор ОДТРК “Лтава” Микола Ляпаненко. – За 15 років кореспондентами та ведучими цих передач і рубрик були більше сотні хлопчиків і дівчаток. Тепер багато хто з них працює на обласному, центральних телеканалах. “Разом” – вони назавжди велика родина. Тут немає окремих зірок – це одне велике сузір’я.
– Знаменно, що 15-річчя студії відзначається у День космонавтики, – наголосив Юрій Плаксюк. – Адже ви теж здійснюєте у телеінформаційному просторі високий політ. Ви багато чого досягли і стали справжніми професіоналами. Так тримати! Вас очікують нові вершини. А досвід “Лтави” ми обов’язково поширимо по всій Україні.
Учасників студії “Разом” привітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, голова обласної організації Національної спілки журналістів України, головний редактор Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” Григорій Гринь, колеги, друзі, чисельні прихильники їхньої творчості. Винуватцям свята вручили грамоти, подарунки, квіти, на їхню честь звучали оплески й овації. Попереду ж – нові творчі будні студійців, від яких глядачі чекатимуть нових цікавих телепроектів.
Анатолій ВАСЕВИЧ.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.