Стан доріг і зайнятість населення

За висновками фахівців, незважаючи на відносно м’яку зиму, стан доріг області здебільшого оцінюється як незадовільний. Нестабільні погодні умови спричинили значну кількість деформацій. На їх ліквідацію були мобілізовані наявні фінансові й матеріальні ресурси. Полтавська область однією з перших у поточному році розпочала ремонт дорожнього покриття гарячим асфальтобетоном, використовувались заздалегідь заготовлені холодні асфальтобетонні суміші та інші матеріали. Однак із підвищенням температури внаслідок інтенсивного автомобільного руху процес руйнування дорожнього покриття триває. Тож служба автомобільних доріг просить власників автотранспорту на період до 15 квітня обмежити використання на дорогах області транспортних засобів із навантаженням на вісь понад 7 тонно-сил.
Нині перед службою автомобільних доріг області стоїть завдання з ремонту дорожнього покриття, транспортних огороджень, заміни дорожніх знаків, нанесення розмітки, наведення порядку в ході двомісячника чистоти. Щодо останнього, то Олександр Удовіченко на адресу служби доріг висловив гострі критичні зауваження за зволікання робіт і неналежне їх виконання. Сприяти у наведенні ладу на узбіччях автодоріг мають місцеві органи влади та проведення громадських оплачуваних робіт, організованих центрами зайнятості. На нараді констатувалося, що в структурі активних заходів щодо зайнятості населення оплачувані громадські роботи мають найбільшу питому вагу – 35,1%.
Тільки у січні–березні 2011 року завдяки узгодженим діям влади та служби зайнятості на потреби громад із можливістю додаткового заробітку працювали 6,8 тисячі безробітних.
З обговорюваних питань прийнято відповідні рішення.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.