Полтавський ГЗК вселяє оптимізм

Тож інформація про те, що 2010 року обсяг промислового виробництва у порівнянні з 2009 роком на основному бюджетоутворюючому підприємстві збільшився на 14,4%, додає оптимізму всім мешканцям. Днями підприємство, на якому працює кожний шостий комсомольчанин, відзначило досить вагому в історичному розрізі дату –  41-шу річницю з дня випуску першої тонни залізорудного концентрату.
Власне, ця подія й стала поштовхом для подальшого розвитку ГЗК. Досить швидко комбінат увійшов до переліку найбільших підприємств гірничорудної галузі держави та світу. А 2007 року став першим підприємством в Україні, яке у складі компанії «Ferrexpo» розмістило свої цінні папери на Лондонській фондовій біржі й таким чином не просто увійшло до світового співтовариства, а й здобуло реальну можливість інтенсивно розвиватися.
Полтавський ГЗК упродовж багатьох років є одним із провідних постачальників на ринку залізорудних окатків. Понад 40% цієї продукції українського виробництва виробляється саме на ПГЗК, більш ніж 80% якої експортується за кордон. Тож кожну знакову для підприємства подію у місті сприймають як власну перемогу.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.