Реформування галузі – якість послуг

– На Полтавщині послідовно реалізується державна політика щодо охорони материнства і дитинства. Й оновлене неврологічне відділення – це черговий приклад системного підходу влади до реформування галузі охорони здоров’я, підвищення якості надання медичних послуг, – підкреслив заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль.
У цілому на проведення капітального ремонту відділення, придбання, устаткування нових меблів з обласного бюджету було виділено майже 900 тисяч гривень. Окрім того, залучено позабюджетні кошти.
– Ми переходимо від кількості ліжок до якості лікування шляхом впровадження новітніх медичних технологій і раціонального використання коштів із Держбюджету, – зазначив начальник головного управління охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак.
Нині близько двохсот наймолодших жителів області, говорять медики, потребують проведення відновного лікування та довготривалого спостереження висококваліфікованих педіатрів та неврологів. Тож у перспективі – подальша розбудова цього дитячого закладу, оновлення медичного обладнання.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.