Місцеве самоврядування

Мікропроект “Шкільний автобус” був реалізований місцевою громадською організацією “Решетилівське Віче” за допомогою районної та селищної рад в рамках спільної програми ЄС та ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”. Транспорт для дітей став заохоченням для ГО “Решетилівське Віче” за успішне втілення попереднього задуму з капітального ремонту артезіанської свердловини, що дало можливість взяти участь у додатковому проекті.
– Новенький автобус вже возить вихованців дитсадка, гімназії, професійних ліцеїв, які живуть у віддаленому масиві селища – Новоселівці, у центр Решетилівки, це понад 2 кілометри. Зараз розробляємо зручний графік для 2–3 його рейсів, – говорить селищний голова Володимир Кузьменко. – Завдяки нашій участі в програмі “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” торік влітку запрацювала й колишня колгоспна свердловина, яку повністю оновили і дали змогу споживати якісну чисту воду 2 тисячам жителів селища.
Корисні громадські справи реалізуються не лише в райцентрі. Наприкінці минулого року завдяки спільним діям територіальних громад, сільських рад, районної ради та райдержадміністрації відкрито оновлений дитячий садок в Новій Михайлівці, дошкільний заклад у Федіївці, повідомили в районній раді. Також відновив роботу реконструйований опорний пункт охорони громадського порядку в селі Жовтневому.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.