Спортивний калейдоскоп

На трибунах полтавського спорткомплексу “Динамо” було багато вболівальників. Приїхала навіть нечисленна, але досить гучна підтримка з Лубен. Але здобути першу перемогу “Фавориту” в суперлізі поки що не вдалося. В обох поєдинках наші земляки поступилися із рахунком 0:3.
Матч наступного туру “Фаворит” проведе 22–23 жовтня у Красноперекопську. Лубенчан екзаменуватиме срібний призер чемпіонату минулого року – “Кримсода”.
***
У Полтаві завершився другий етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді. Змагання проходили з метання гранати, кульової стрільби, підтягування на поперечині, бігу на 100 метрів, бігу на 3 км, подолання перешкод та плавання.
У загальнокомандному заліку перемогли майбутні захисники Вітчизни з Кременчуцького району. Друге місце – в команди з Гадяцького району, третє – у представників Гребінківського району.
Головний суддя змагань майор Дмитро Мінкін розповів, що спортсмени продемонстрували високі результати. Наприклад, Ігор Стромець із Гребінки виконав нормативи першого розряду, ще сім учасників – третього. Найбільше на поперечині – 28 разів – підтягнувся Вадим Максимов із Карлівки.
За підсумками спартакіади був складений список збірної області, яка візьме участь у Всеукраїнському фіналі. До складу збірної Полтавщини увійшли представники Кременчуцького, Гадяцького, Гребінківського, Решетилівського, Карлівського, Котелевського та Диканського районів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.