Осінні “жнива” крадіїв

Як повідомляють у ВЗГ УМВС України в Полтавській області, з вересня по грудень традиційно картопля, морква, буряк та кукурудза користуються чималим попитом у злодюжок у сільській місцевості.    
"Не гребують і консервацією, тягнуть усе, – коментує начальник ВЗГ УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв. – Особливо від цього потерпають власники дачних ділянок. Був випадок, коли обікрали навіть погріб спецшколи-інтернату".
У випадку виявлення крадіжки правоохоронці радять негайно звертатися до них, тоді є вірогідність швидко затримати зловмисників.
Так, у Котелевському районі дільничні інспектори міліції за одну добу розшукали 23-річного місцевого мешканця, який викрав із сараю односельця 30 кг картоплі. У Лубенському районі 49-річний раніше судимий чоловік виніс із погреба сусіда майже півтонни картоплі. Його оперативно затримали правоохоронці.
У селі Михайлівка Машівського району 43-річний чоловік виніс 180 кг зерна пшениці з сараю односельця, викрав продукти харчування з літньої кухні іншого господаря. Дільничні міліціонери його теж швидко затримали.
За всіма фактами винні особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. За скоєння крадіжки передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.