“Рідне село” – місту над Ворсклою

Про це говорив, звертаючись до потенційних покупців нового магазину мережі “Рідне село” агрофірми “Маяк” Котелевського району, що відкрився у полтавському мікрорайоні Поділ (пров. Соколова, 15), голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. А голова обласної ради Володимир Марченко пригадав, що сама ідея створення мережі виникла у тодішнього керівника агрофірми “Маяк”, Героя України Тетяни Корост під час невтішних відвідин нею міських продуктових супермаркетів. Так із прагнення забезпечити своїх земляків якісними, екологічно чистими продуктами харчування і була започаткована мережа продуктових магазинів “Рідне село”.
Традиційну стрічку, за якою – наступний етап розвитку “Рідного села”, перерізали керівники області та голова Котелевської райдержадміністрації, Герой України, депутат обласної ради Тетяна Корост. Перші покупці вже готові оцінювати зроблене.
“Приміщення гарне, затишне, асортимент великий. Усе зроблено по вищому гатунку”, – діляться враженнями відвідувачі.
Вибір продуктів і справді вражає – ковбасні та м’ясні вироби, свіже м’ясо та сало, яйця, борошно, крупи, макарони, і все – вирощене та виготовлене дбайливими руками на котелевській землі.
Комусь відтепер “Рідне село” нагадуватиме батьківську родючу землю, когось вабитиме якістю та доступними цінами і всіх об’єднає вірою, що все може бути гаразд і в нашому домі, якщо в основі – конкретні справи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.