Спрощене призначення субсидій триває

Про стан справ у цій сфері доповідала начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Корнієнко. Вона зазначила, що було відпрацьовано механізм надання усіх необхідних довідок, і тут важлива співпраця із житлово-комунальними підприємствами області.
Все ж в області не вистачає
40 спеціалістів для оформлення субсидій, і процес їх призначення через це затримується, хоч і проведена необхідна підготовча робота. Не вирішене питання на законодавчому рівні й щодо призначення субсидій підприємцям, які перебувають на єдиному податку, – їхні заяви ще не розглядалися.
Нині уже призначено 17 тисяч субсидій, 2300 сім’ям із об’єктивних причин відмовлено у їх наданні. В опалювальний період протягом двох місяців буде призначено 75 тисяч субсидій. І хоч проблем багато, область посідає третє (після Київської та Донецької) місце у призначенні субсидій сім’ям, які їх потребують.
Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко також зазначив, що область фактично ввійшла в опалювальний сезон, і поставив завдання у найстисліші строки довести подачу тепла до 100 відсотків об’єктів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.