“Зоря” – володар “Шишацького кубка”

За регламентом турніру було утворено вісім груп по чотири команди у кожній. Переможці груп потрапляли до чвертьфіналу, де зустрічалися у матчах “плей-оф” у боротьбі за вихід до головного фіналу.
На фінішну ж пряму вийшли команда “Зоря” із села Гоголеве Шишацького району та багаторазовий чемпіон області й дворазовий володар “Шишацького кубка” ФК “Велика Багачка”. Через неймовірну спеку фінальний матч, який проходив минулої неділі, перенесли на більш пізній, ніж планувалося, час. А вже в ході його було прийнято рішення грати не два тайми по 45 хвилин, а чотири – по 20.
Першими рахунок відкрили футболісти “Зорі”. Великобагачанці встановили рівновагу і далі намагалися утримувати ініціативу, пресингуючи по всьому полю. Але результат так і залишився незмінним. Тож дійшла черга до післяматчевих пенальті, у виконанні яких влучнішими виявилися “зоряни”. Тож перехідний “Шишацький кубок” – у гоголівської “Зорі”. Переможцям цей почесний трофей та медалі вручили міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко та голова Шишацької райдержадміністрації В'ячеслав Білаш. Усі команди – учасниці турніру отримали від Равіля Сафіулліна спортивну форму та футбольні м'ячі. Міністр також подарував Шишацькому стадіону нове електронне табло.
Організаторам турніру вручено почесні відзнаки облдержадміністрації та обласної ради.
На знак подяки за підтримку розвитку футболу на Полтавщині Равілю Сафіулліну та Олександру Удовіченку подарували запашні короваї нового врожаю із шишацьких ланів.
Завершилося футбольне свято розважальною програмою за участю зірок української естради Лілії Сандулеси, Наталії Бучинської, Петра Чорного, гурту “Гетьман”, учасників художньої самодіяльності Шишацького району.

Анатолій ВАСЕВИЧ
“Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.